Home Ervaringen Limburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggerlimburg.nl


  Live waarzeglijn met live waarzeggers uit Limburg
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzeglijn met live waarzeggers uit Limburg  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Live ervaringen over Live live waarzeggers uit Limburg
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Limburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Limburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Limburg.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggerlimburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Limburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lola
  Ervaring met waarzegger Lola
  Lola, voorspellingen uitgekomen, nu de alleen nog die ene voorspelling.




Ervaring van M met waarzegger Lola   Ervaring van M met waarzegger Lola   Ervaring van M geplaatst op 5 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Carola
  Ervaring met waarzegger Carola
  Dankjewel Carola, de tijd was om en kon je niet meer bedanken.
Dus hierbij dank nogmaals voor je inzichten.
Liefs
.




Ervaring van M met waarzegger Carola   Ervaring van M met waarzegger Carola   Ervaring van M geplaatst op 5 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yellow
  Ervaring met waarzegger Yellow
  Lieve Yellow, hartelijk dank voor alles. Je hebt mij enorm geholpen, ik verloor vaak het vetrouwen maar jij bleef bij jouw standpunt en idd, het contact is er weer. Ik hoop en vertrouw erop dat het nu eindelijk goed gaat verlopen. Maar met jouw steun en hulp komt het zeker wel. Toppertje jij. Liefs, F van de gele bloemen. Xx.




Ervaring van FF met waarzegger Yellow   Ervaring van FF met waarzegger Yellow   Ervaring van FF geplaatst op 5 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MathildaNili
  Ervaring met waarzegger MathildaNili
  Lieve Mathilda,
Bedankt voor uw consult reading. U bent eerlijk, direct en geeft de juiste adviezen. 1 van de weinige die mooie praatjes heeft,geef mij maar u. Eerlijk en duidelijk. Topper bent u. En u weet waarom ik de stoel noem, haha.

.




Ervaring van De stoel met waarzegger MathildaNili   Ervaring van De stoel met waarzegger MathildaNili   Ervaring van De stoel geplaatst op 4 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karine
  Ervaring met waarzegger Karine
  Ik kon het niet en durfde het niet te geloven,
Maar het is idd allemaal alweer uitgekomen.
Nogmaals dank je wel Karine.




Ervaring van M met waarzegger Karine   Ervaring van M met waarzegger Karine   Ervaring van M geplaatst op 4 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Krisha
  Ervaring met waarzegger Krisha
  Kricha een vriendin zei me je moet haar is bellen, ze is echt wel heel goed. Zo gezegd zo gedaan. Het ene na het andere kwam eruit en ik stond versteld van al wat je wist, dus ben ik nu heel benieuwd naar wat er komen gaat.
Dank.




Ervaring van Anouk met waarzegger Krisha   Ervaring van Anouk met waarzegger Krisha   Ervaring van Anouk geplaatst op 4 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Haarscherp ben je altijd. Laatst dacht ik iets bemerkt te hebben dat niet klopte maar jammer genoeg wel. En jammer is het niet want het geeft zoveel vertrouwen in jou.




Ervaring van anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van anoniem geplaatst op 4 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vitta
  Ervaring met waarzegger Vitta
  Lieve Vitta, bedankt voor je mooie reading , wat je me vertelde klopte helemaal, nu nog wat aan mijn puntjes werken, maar ik geloof erin, ik stond er versteld van, nogmaals dank
Grtjs Belle.




Ervaring van Belle met waarzegger Vitta   Ervaring van Belle met waarzegger Vitta   Ervaring van Belle geplaatst op 3 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Romyna
  Ervaring met waarzegger Romyna
  Lieve Romyna, eindelijk is hier het goede nieuws, F heeft gisteren contact met mij opgenomen, en is ook gisteravond al langs geweest bij mij. Dit zag jij ook heel duidelijk, dus wederom heb je gelijk. Ik ben echt ontzettend blij. Nogmaals hartelijk dank voor alles. Ik ga je gauw weer even bellen. Liefs, FF .




Ervaring van FF met waarzegger Romyna   Ervaring van FF met waarzegger Romyna   Ervaring van FF geplaatst op 3 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Ysis
  Ervaring met waarzegger Ysis
  Lieve Ysis, zojuist kon ik jou eindelijk het goede nieuws vertellen. Gisteren heeft hij eindelijk contact gezocht met mij. Jij weet als geen ander hoe moeilijk ik het heb gehad, maar je bent me altijd blijven steunen, helpen en praatte mij moed in. Hartelijk dank voor alles. Liefs, F.




Ervaring van F met waarzegger Ysis   Ervaring van F met waarzegger Ysis   Ervaring van F geplaatst op 3 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Chantal
  Ervaring met waarzegger Chantal
  Dank je wel. Jij zag het ook goed, contact lag dichtbij zei jij steeds en idd gisteren contact gehad en heel positief ook zoals je zei. De vooruitzichten zien er ook goed uit en hier vertrouw ik zeker op. Liefs, F.




Ervaring van F met waarzegger Chantal   Ervaring van F met waarzegger Chantal   Ervaring van F geplaatst op 3 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Arwen
  Ervaring met waarzegger Arwen
  Hey Arwen. Gisteren heb ik jou gesproken, aan de hand van een foto wist je iemand heel goed te omschrijven. Hele lieve oprechte dame. Houd je niet langer dan nodig aan de lijn en is heel duidelijk in haar omschrijving wat ze mag zien en voelen. Minder leuke dingen zegt ze eerlijk en met respect. Ik laat zeker nog een bericht na als jouw voorspelling is uitgekomen. Liefs S.




Ervaring van Sofie met waarzegger Arwen   Ervaring van Sofie met waarzegger Arwen   Ervaring van Sofie geplaatst op 3 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Arwen  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lola
  Ervaring met waarzegger Lola
  Lola topper je zei dat hij binnen 3 dagen contact op zou nemen door het gemis. Hij komt vandaag mijn trap doen.
Hoop dat het vervolg komt zoals je zei met de handjes.




Ervaring van Engeltje met waarzegger Lola   Ervaring van Engeltje met waarzegger Lola   Ervaring van Engeltje geplaatst op 3 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lola
  Ervaring met waarzegger Lola
  Hey Lola echt mooi, weer wat uitgekomen je zei dat een duiveltje bij me was en dat dat boven uit zou komen en alles opgelost zou worden. Nu is alles boven water en ze is verdwenen dank je.




Ervaring van Joukje met waarzegger Lola   Ervaring van Joukje met waarzegger Lola   Ervaring van Joukje geplaatst op 3 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Joke, alle lampjes op groen zei je net je hebt het voorheen ook echt bij het juiste eind gehad. Dank je wel voor je steun en toeverlaat. Liefs van mij.




Ervaring van Ikke met waarzegger Joke   Ervaring van Ikke met waarzegger Joke   Ervaring van Ikke geplaatst op 2 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Jos
  Ervaring met waarzegger Jos
  Aantal keren gebeld.Kort en krachtig, en het komt ook allemaal uit. Ga je zeker weer bellen. Dankje 5 sterren.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Jos   Ervaring van Anoniem met waarzegger Jos   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tess
  Ervaring met waarzegger Tess
  Na zo onzeker te zijn is 1 voorspelling uitgekomen. Je zei in december Contact met die man hebben. Is vandaag gebeurt, het 1 e contact, had er niet meer in geloofd. Als nu de overige voorspellingen uitkomen, zou het top zijn, jij bleef er in geloven.je bent top dank je wel Tess.




Ervaring van M met waarzegger Tess   Ervaring van M met waarzegger Tess   Ervaring van M geplaatst op 2 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lola
  Ervaring met waarzegger Lola
  Hi Lola, dank voor de fijne gesprekken. Je brengt elke keer weer rust en blijft bij je voorspellingen en stiekem bevestig jij mijn gevoel. Deze maand komt er nog contact tussen mij en de betreffende man. Ik laat het zeker weten als dit het geval is. Super bedankt en tot heel gauw. Liefs, N.




Ervaring van N met waarzegger Lola   Ervaring van N met waarzegger Lola   Ervaring van N geplaatst op 2 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lola
  Ervaring met waarzegger Lola
  Lola, je bent zo snel en zuiver, houdt me niet onnodig aan de lijn. Je hebt het bij het juiste eind gehad de laatste keer. Op naar de volgende voorspellingen.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Lola   Ervaring van Anoniem met waarzegger Lola   Ervaring van Anoniem geplaatst op 2 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  Lieve Cassandra, YESS, hij heeft contact met mij opgenomen. Jij bleef hier ook bij en je had een sterk gevoel rondom de volle maan. Je bent geweldig. Ik ben superblij. Dank je wel voor je juiste voorspellingen geduld en eeuwig begrip. Tot snel weer. Liefs F




Ervaring van F met waarzegger Cassandra   Ervaring van F met waarzegger Cassandra   Ervaring van F geplaatst op 2 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Malie
  Ervaring met waarzegger Malie
  Beste Mailie,
Wat je een tijdje geleden me voorspelde ivm een contract is uitgekomen. Hartelijk dank voor je aanmoediging.




Ervaring van Anja met waarzegger Malie   Ervaring van Anja met waarzegger Malie   Ervaring van Anja geplaatst op 2 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yoshua
  Ervaring met waarzegger Yoshua
  Heel treffend waardoor ik weer verder kon.
.




Ervaring van V met waarzegger Yoshua   Ervaring van V met waarzegger Yoshua   Ervaring van V geplaatst op 2 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yoshua  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vitta
  Ervaring met waarzegger Vitta
  Vitta vertelde me heel fijn hoe ik in het leven sta, je zal nu denken dat weet je toch van je zelf, dat is ook zo, al kreeg ik daardoor toch het juiste inzicht waar ik telkens tegenaan liep. Heerlijk toch zo een gesprekje te kunnen voeren. Zalige dame is Vitta.




Ervaring van Theresa met waarzegger Vitta   Ervaring van Theresa met waarzegger Vitta   Ervaring van Theresa geplaatst op 2 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Krisha
  Ervaring met waarzegger Krisha
  Hoi hoi Krisha
Vorig weekend met je gebeld en ja hoor ze had het me allemaal voorspeld.
Trouwens is ze ook een leuke dame om gewoon mee te praten. Krisha is een aanrader.




Ervaring van Carolien met waarzegger Krisha   Ervaring van Carolien met waarzegger Krisha   Ervaring van Carolien geplaatst op 2 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Bertt
  Ervaring met waarzegger Bertt
  Lieve Bertt, ik wil even zeggen dat ik je echt goed vind. Ik heb mensen
gesproken maar jij had gelijk. Je draaide er niet omheen geen onnodige
informatie gewoon zoals het is. Informatie waar je wat aan hebt. Wat je
zei klopte ik stond echt versteld. Hoe je mijn beschreef en die van
mijn vriend. echt goed. Ik ben super blij dat ik JOU heb gebeld.Je gaf
mij ook weer die rust waar ik naar verlangde, ik hoop je gauw nog eens
te spreken. want jou bel ik zeker nog eens. Heel erg bedankt en groetjes
van Ria xxx.




Ervaring van Ria met waarzegger Bertt   Ervaring van Ria met waarzegger Bertt   Ervaring van Ria geplaatst op 1 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Bertt  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Salina
  Ervaring met waarzegger Salina
  Salina,

Jij bent mijn vertrouwenspersoon. Je brengt me keer op keer dicht bij mezelf. Helpt me met inzichten zodat ik de juiste dingen doe. Ook jouw voorspellingen komen uit

Groetjes.




Ervaring van L met waarzegger Salina   Ervaring van L met waarzegger Salina   Ervaring van L geplaatst op 1 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Salina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Arwen
  Ervaring met waarzegger Arwen
  Net een consult gehad met mevrouw, onwijs lief en toegangelijk die echt rake dingen zei zonder iets te weten. Stond versteld.




Ervaring van L met waarzegger Arwen   Ervaring van L met waarzegger Arwen   Ervaring van L geplaatst op 1 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Arwen  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marie
  Ervaring met waarzegger Marie
  Beste Marie, uw voorspelling is uitgekomen. Het klopt ik heb de baan. Ik ben ontzettend blij. U waarschuwde mij eerder om mijn oude vader in de gaten te houden hij zat in een lastige periode vanwege gezondheid. U zei het doet hem meer dan je denkt. En inderdaad hij gaf dit later aan. U bent keigoed.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Marie   Ervaring van Anoniem met waarzegger Marie   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marie  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Amira
  Ervaring met waarzegger Amira
  Lieve Amira, jouw deskundigheid en hartverwarmende gesprekken zijn voor mij een lichtpunt in deze donkere tijden. Je voorspelling van de kaarten komen altijd uit.
Dankjewel voor al je geduld met mij. Hoewel met jouw humeur, krijg ik bij jou altijd het gevoel dat ik er mag zijn. Groetjes Angela (Date van Gregory).




Ervaring van Angela met waarzegger Amira   Ervaring van Angela met waarzegger Amira   Ervaring van Angela geplaatst op 1 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Catharina
  Ervaring met waarzegger Catharina
  Dit is mijn beste paragnost. Ik ben zo blij met je Catharina. Ga zo door. Wij zijn nog op 1 ding in afwachting, maar ik vertrouw erop dat het snel uit gaat komen. Ik laat het je weten zodra je voorspelling is uitgekomen. Lieve mensen ik adviseer jullie om dit medium te bellen. Zij is echt een aanrader. Veel liefs, Ram.




Ervaring van Ram met waarzegger Catharina   Ervaring van Ram met waarzegger Catharina   Ervaring van Ram geplaatst op 1 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Catharina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yellow
  Ervaring met waarzegger Yellow
  Beste Yellow. Weet niet hoe ik het moet zeggen maar na jou gesprek voelde ik me stukken beter. Eindelijk de juiste handvaten van hoe ik mijn ziel naar de juiste richting moet sturen, het verzorgen en het lief hebben. Veel dank.




Ervaring van AP met waarzegger Yellow   Ervaring van AP met waarzegger Yellow   Ervaring van AP geplaatst op 1 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yellow
  Ervaring met waarzegger Yellow
  Lieve Yellow.

Je bent absoluut een engel op alle vlakken.

Veel liefs.




Ervaring van Ikke met waarzegger Yellow   Ervaring van Ikke met waarzegger Yellow   Ervaring van Ikke geplaatst op 1 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Krisha
  Ervaring met waarzegger Krisha
  Krisha,

Je hebt het bij het rechte eind, ik geloofde het eerst niet maar YES het is zo.




Ervaring van A.M met waarzegger Krisha   Ervaring van A.M met waarzegger Krisha   Ervaring van A.M geplaatst op 1 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Krisha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gunter
  Ervaring met waarzegger Gunter
  Hoi lieve Gunter, ik heb je mailconsult ontvangen. Haha, ik vind het zo grappig en leuk dat je er zo van overtuigd blijft dat we uiteindelijk echt samenkomen. Jij zegt dit al sinds 2019. Jij voelt die spirituele connectie tussen ons. Onze afstand maakt het ook allemaal niet makkelijk nu in 2020. Hij trekt zich zo vaak terug, en dat maakt mij soms aan het twijfelen. Ik houd je op de hoogte. Liefs, S.




Ervaring van S. met waarzegger Gunter   Ervaring van S. met waarzegger Gunter   Ervaring van S. geplaatst op 1 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lola
  Ervaring met waarzegger Lola
  Ohh lola topper van me, je zei bericht vandaag of morgen maar 5 min na ons gesprek al volop contact en bellen. Mijn nieuwe liefde toonde zich. Je verdient meer dan 5 sterren en je legging was meer dan super, wat een aanwinst in mij leven.




Ervaring van Joukje met waarzegger Lola   Ervaring van Joukje met waarzegger Lola   Ervaring van Joukje geplaatst op 1 december 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggerlimburg.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggerlimburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggerlimburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggerlimburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden