Home Ervaringen Limburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggerlimburg.nl


  Live waarzeglijn met live waarzeggers uit Limburg
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzeglijn met live waarzeggers uit Limburg  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Live ervaringen over Live live waarzeggers uit Limburg
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Limburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Limburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Limburg.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggerlimburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Limburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Lieve Yuorah, ik heb je nu 3x gesproken. En kom nu steeds bij je terug omdat jij mijn gevoel iig echt lijkt te begrijpen.
Dingen waarvan je zeker bent geef je aan, maar je zal niet net als veel collegas zeggen wanneer. Om teleurstelling te voorkomen. Want tijd is moeilijk. Maar juist jij geeft me het vertrouwen dat het uiteindelijk goedkomt.
Jij bent wel het liefste medium dat ik heb gesproken. Een met veel emphatisch vermogen. Liefs, Karin.




Ervaring van Karin met waarzegger Yuorah   Ervaring van Karin met waarzegger Yuorah   Ervaring van Karin geplaatst op 26 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sharida
  Ervaring met waarzegger Sharida
  IK wilde langs deze weg nogmaals Sharida bedanken voor de steun van de afgelopen maanden. Als ik je niet had gehad dan zou het veel moeilijker zijn geweest. Alles wat je hebt gezegd is helemaal tot in detail uitgekomen en ben supergelukkig. Een dikke zoen XXX.




Ervaring van anoniem met waarzegger Sharida   Ervaring van anoniem met waarzegger Sharida   Ervaring van anoniem geplaatst op 26 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Vitta
  Ervaring met waarzegger Vitta
  Vitta, Graag zet ik je eventjes in de bloementjes, want dat verdien je. Ik dank je voor al je mooie adviezen en steeds je eerlijkheid die ik steeds mee op weg nam. Je bent een topper.




Ervaring van Irene met waarzegger Vitta   Ervaring van Irene met waarzegger Vitta   Ervaring van Irene geplaatst op 26 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Vitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Leandra
  Ervaring met waarzegger Leandra
  Geweldige, fantastische vrouw. Wow wow wow als haar voorspellingen uit komen. Ze is overtuigd in wat ze ziet in haar kaarten. Ze geeft je een heel fijn gevoel.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Leandra   Ervaring van Anoniem met waarzegger Leandra   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Leandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  Dankjewel lieverd. Je voorspelling is weer uitgekomen xx.




Ervaring van mandy met waarzegger Cassandra   Ervaring van mandy met waarzegger Cassandra   Ervaring van mandy geplaatst op 25 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Wauw wat een uiterst correct telefonisch consult. Hetgeen Desteny mij vertelde is exact uitgekomen. Een eerlijk en warm mens. Dankjewel.




Ervaring van Shirley met waarzegger Desteny   Ervaring van Shirley met waarzegger Desteny   Ervaring van Shirley geplaatst op 25 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karlien
  Ervaring met waarzegger Karlien
  Lieve Karlien, ik heb m'n kat terug. Ik wens jou een fijne week. Met alle liefs D xxx.




Ervaring van D met waarzegger Karlien   Ervaring van D met waarzegger Karlien   Ervaring van D geplaatst op 25 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lena
  Ervaring met waarzegger Lena
  Lieve Lena,

Kort maar krachtig gesprek, ik bel u zeker weer op.

Liefs,
de dame die het contact moest verbreken.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Lena   Ervaring van Anoniem met waarzegger Lena   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger An
  Ervaring met waarzegger An
  Beste An, dank je wel voor het aangename gesprek. Je bevestigde wat ik diep van binnen al voelde. En je had direct een duidelijk en correct beeld van mijn situatie. Je bent een aangename en warme vrouw. Warme groetjes, Katrien.




Ervaring van Katrien met waarzegger An   Ervaring van Katrien met waarzegger An   Ervaring van Katrien geplaatst op 25 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met An  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Gazali heeft maar een paar woorden nodig, om je de juiste inzichten te geven. Je krijgt er kippenvel van hoe goed hij is. Hij benoemt de dingen zoals ze zijn en wind er geen doekjes om heen. Je komt helemaal tot rust tijdens het gesprek.
Het is een ster om mee te spreken.




Ervaring van Linda met waarzegger Gazali   Ervaring van Linda met waarzegger Gazali   Ervaring van Linda geplaatst op 25 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Amira
  Ervaring met waarzegger Amira
  Amira, je bent onwaarschijnlijk goed in wat je doet (want ik leg zelf ook de kaart). En het klopt zo goed als allemaal. En heb ontzettend veel van je wijze woorden geleerd, je oprechtheid, eerlijkheid, je zegt het zoals je het ziet, ook al is het soms niet altijd dat wat je wil horen en met nu en dan een lach en wat humor er tussen. En je voorspellingen komen uit. Je bent een schat van een vrouw met veel liefde en humor.
Lieve groet Marie.




Ervaring van Marie met waarzegger Amira   Ervaring van Marie met waarzegger Amira   Ervaring van Marie geplaatst op 24 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amira  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yellow
  Ervaring met waarzegger Yellow
  Dank u yellow.
Je bent geweldig.




Ervaring van A met waarzegger Yellow   Ervaring van A met waarzegger Yellow   Ervaring van A geplaatst op 24 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Yellow  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lola
  Ervaring met waarzegger Lola
  Medium lola, wat heerlijk spontane vrouw ben je toch en ziet veel wat je niet kan weten wat ook nog is uitgekomen zeker niet lang draderig daar hou ik van.
Zeker een aanwinst voor deze lijn.




Ervaring van Pietsje met waarzegger Lola   Ervaring van Pietsje met waarzegger Lola   Ervaring van Pietsje geplaatst op 23 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Beste Desteny, weer tevreden en gerust gesteld opgehangen. Ken je al zo erg lang en je hebt altijd gelijk gehad in alles. Vertrouw er nu dus ook weer op dat je goed zit. Zeer goed medium. X.




Ervaring van B met waarzegger Desteny   Ervaring van B met waarzegger Desteny   Ervaring van B geplaatst op 23 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Hoi Sanne

Je hebt het zeer goed aangevoeld klopt. Zoals een bus.
Hopelijk krijg je wel gelijk met werk ????.




Ervaring van R met waarzegger Sanne   Ervaring van R met waarzegger Sanne   Ervaring van R geplaatst op 23 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabine
  Ervaring met waarzegger Sabine
  Lieve Sabine,

Eindelijk had ik je gisteren te pakken, echter was de verbinding, van mijn kant uit slecht. De belangrijkste informaties die je hebt gegeven, hoorde ik gelukkig wel. Een hele positieve reading was het. Nu is het afwachten.

Liefs xxxx.




Ervaring van Seyhan met waarzegger Sabine   Ervaring van Seyhan met waarzegger Sabine   Ervaring van Seyhan geplaatst op 23 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Moni
  Ervaring met waarzegger Moni
  Lieve Moni, mijn belminuten waren op. Ontzettend bedankt voor het fijne gesprek. Wie weet spreken we elkaar over een paar maanden nog eens.




Ervaring van S. met waarzegger Moni   Ervaring van S. met waarzegger Moni   Ervaring van S. geplaatst op 23 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Moni  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Rashieda
  Ervaring met waarzegger Rashieda
  Heel aardig en to the point. Geeft goed advies en ze is doortastend. Heb weer vertrouwen en rust gekregen, dank. Antoinette.




Ervaring van Antoinette van der Kaaij met waarzegger Rashieda   Ervaring van Antoinette van der Kaaij met waarzegger Rashieda   Ervaring van Antoinette van der Kaaij geplaatst op 23 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Rashieda  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Adora
  Ervaring met waarzegger Adora
  Bedankt Adora voor je liefdevolle raadgevingen. Zeker die van de 10 affirmaties per onderwerp. XXX.




Ervaring van anoniem met waarzegger Adora   Ervaring van anoniem met waarzegger Adora   Ervaring van anoniem geplaatst op 23 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sabine
  Ervaring met waarzegger Sabine
  Lieve Sabine, je bent een hele lieve vrouw die me altijd gerust stelt, na elk gesprek. Ik bel je vaak met dezelfde vraag en je blijft altijd even vriendelijk. Ik heb vertrouwen in je voorspellingen.
Liefs R.




Ervaring van Ritu met waarzegger Sabine   Ervaring van Ritu met waarzegger Sabine   Ervaring van Ritu geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Romyna
  Ervaring met waarzegger Romyna
  Vanavond een email consult van Romyna ontvangen, fijne en duidelijke uitleg. Romyna zit altijd er bovenop wat betreft tijd en het omschrijven van een persoon. Ze is een prachtig mens en ik kan haar nog zo vaak bellen met dezelfde vraag en blijf me altijd helpen hierin. Super vrouw.




Ervaring van L met waarzegger Romyna   Ervaring van L met waarzegger Romyna   Ervaring van L geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Romyna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sophia
  Ervaring met waarzegger Sophia
  Toch even iets achterlaten voor je. Je hebt het zo goed gezien dat hij ridder op paard is. Het contact is op paar dagen tijd heel erg opengebroken. Dankzij jou. Je zei me dat ik hem zelf moest contacteren en morgen hebben we een afspraak. Fantastisch. Anderen op de lijn zeiden dat het niets ging worden. Jij zag het wel. Dikke pluim.




Ervaring van Saar met waarzegger Sophia   Ervaring van Saar met waarzegger Sophia   Ervaring van Saar geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Monique je bent gewoonweg geweldig.
Ik bel u heel veel en wat jij voorspeld komt ook altijd uit.
Je bent een echte topper.

Vele lieve groetjes Sandy.




Ervaring van Sandy met waarzegger Monique   Ervaring van Sandy met waarzegger Monique   Ervaring van Sandy geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Adora
  Ervaring met waarzegger Adora
  Lieve Adora, heel heel veel dank voor het mooie gesprek dat ik met u heb gehad. Op korte tijd kon je op al mijn vragen antwoorden, zonder tijd te rekken. Jij bent de bovenste beste op deze lijn. Veel groetjes van een heel tevreden mens. Liefs R.




Ervaring van R met waarzegger Adora   Ervaring van R met waarzegger Adora   Ervaring van R geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Adora  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  Lieve Cassandra, gisteren een gedeelte van uw voorspelling uitgekomen. Heb alle vertrouwen dat de rest ook goed gaat komen. Dankuwel.




Ervaring van Petra met waarzegger Cassandra   Ervaring van Petra met waarzegger Cassandra   Ervaring van Petra geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Kiki
  Ervaring met waarzegger Kiki
  Dankjewel Kiki, de lijn werd verbroken. Credit was op. Je vertelt geen onzin en maakt het niet mooier dan het is. Gewoon precies zoals het is en klopt helemaal.
Topper ben je.
Dank nogmaals.
Lieve groet.




Ervaring van M met waarzegger Kiki   Ervaring van M met waarzegger Kiki   Ervaring van M geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Kiki  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Merel
  Ervaring met waarzegger Merel
  Bedankt merel. Het was er volledig op ,alhoewel u van de situatie niks wist. Heel verhelderend. Grt dame van vanmorgen die geexplodeerd was.




Ervaring van Rita met waarzegger Merel   Ervaring van Rita met waarzegger Merel   Ervaring van Rita geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Merel  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sanne
  Ervaring met waarzegger Sanne
  Sanne is een lief en eerlijke vrouw, voelde mij goed aan en ze zij je gaat snel weer wat horen, pas op heeft ze ook gezegd kan ieder moment maar hou het op een week, Maar nog voor we klaar waren met het gesprek kwam er al bericht binnen. Magische dame en in goed contact met het universum. Hoop dat je nog veel mensen een magisch moment mag geven.
Dankjewel je bent een engel xxxxx.




Ervaring van Essie met waarzegger Sanne   Ervaring van Essie met waarzegger Sanne   Ervaring van Essie geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sanne  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Ongeveer begin dit jaar deed jij als enige een uitspraak over mijn relatie, waardoor ik totaal boos op jou was. Maar helaas was jouw uitspraak wel de enige juiste. Waarvoor ik je uiteindelijk enorm wil bedanken.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Monique is zo'n lieve vrouw en geeft veel duidelijkheid. Vaker gesproken en heeft het bij het rechte eind. Veel met haar gelachen en geen vraag is haar te gek al stel je het vaker en welk vlak je de vraag ook stelt. Aantal dingen zijn al uitgekomen nu nog even op een paar dingen het afwachten en hoop dat dit ook gaat uit komen. Deze vrouw is het gesprek waard voor als je een eerlijk en oprecht consult graag wilt.




Ervaring van N met waarzegger Monique   Ervaring van N met waarzegger Monique   Ervaring van N geplaatst op 21 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Cassandra
  Ervaring met waarzegger Cassandra
  Super lieve vrouw. Is super met haar voorspellingen, deze komen uit.




Ervaring van Linda met waarzegger Cassandra   Ervaring van Linda met waarzegger Cassandra   Ervaring van Linda geplaatst op 21 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anny
  Ervaring met waarzegger Anny
  Dag lieve Anny, hierbij de bevestiging van de gps dat deze er idd niet zat. Dit heb jij erg gord gezien gevoeld. Hopelijk komt het nu uit en goed met de man waar mijn hart ligt. Ik spreek je snel weer. Bedankt. Liefs, F.




Ervaring van F met waarzegger Anny   Ervaring van F met waarzegger Anny   Ervaring van F geplaatst op 21 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Anouk in 1 woord fantastisch. Straight to the point, no nonsense en geen onnodig rekken van de reading. Dankjewel.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 21 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tineke
  Ervaring met waarzegger Tineke
  Lieve Tineke,

Ik bel u regelmatig en wil u bedanken voor al uw mooie readingen.voor uw geduld en lieve woorden.
U bent voor mij de beste. Als ik in de knoop zit, dan bel ik u. U geeft mij weer moed zodat ik weer vertrouwen krijg.
Nogmaals dank voor alles.

Liefs,
Sheri.




Ervaring van Sheri met waarzegger Tineke   Ervaring van Sheri met waarzegger Tineke   Ervaring van Sheri geplaatst op 21 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tineke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger MB Rhais
  Ervaring met waarzegger MB Rhais
  Het is niet altijd even eenvoudig maar dank zij uw steun blijf ik wel volhouden. Het gaat zoals u zei veel beter nu dat ik mijn grenzen aangeef. De oelewappers buiten de deur houden hahaha. Tot sprekens.




Ervaring van Denise G. met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Denise G. met waarzegger MB Rhais   Ervaring van Denise G. geplaatst op 21 november 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met MB Rhais  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggerlimburg.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggerlimburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggerlimburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggerlimburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden