Home Ervaringen Limburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggerlimburg.nl


  Live waarzeglijn met live waarzeggers uit Limburg
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzeglijn met live waarzeggers uit Limburg  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Live ervaringen over Live live waarzeggers uit Limburg
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Limburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Limburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Limburg.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggerlimburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Limburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Louisa, dank je wel voor de geweldige reading. Jij krijgt als paragnoste alles tot in detail juist door.




Ervaring van Samantha met waarzegger Louisa   Ervaring van Samantha met waarzegger Louisa   Ervaring van Samantha geplaatst op 27 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Micha
  Ervaring met waarzegger Micha
  Hi Micha, zoals beloofd een review van de vrouw met de koppige connctie. Ik heb vertrouwen over wat je aangaf over het contact en dat hij zijn ego gaat loslaten omdat hij moe is van zichzelf haha. ik bel je snel.




Ervaring van J. met waarzegger Micha   Ervaring van J. met waarzegger Micha   Ervaring van J. geplaatst op 27 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Johannes
  Ervaring met waarzegger Johannes
  Johannes is een medium dat ik graag bel. Ik ben erg geholpen. Ik wil je gidsen bedanken voor hun antwoorden. groetjes,

Mary.




Ervaring van Mary met waarzegger Johannes   Ervaring van Mary met waarzegger Johannes   Ervaring van Mary geplaatst op 27 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Olga
  Ervaring met waarzegger Olga
  Lieve Olga,

Je bent de liefste, leukste, gezelligste, eerlijkste, vriendelijkste, beste medium die er bestaat. Bij jou kun je altijd terecht, altijd je hart luchten, altijd alles zeggen,altijd jezelf zijn, altijd uithuilen, altijd lachen, altijd je diepste gevoelens delen, bij jou kun je gewoon altijd je dierbaarste emoties tonen, je bent oprecht, betrouwbaar, je luisterend oor bied hoop en kracht voor een hoop mensen en vooral voor mij.
Dat we nog maar vele mooie en dierbare gesprekken mogen hebben na al die mooie jaren, maanden, weken, dagen, uren en minuten en daar nog veeeel meer van. Liefs NY.




Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY met waarzegger Olga   Ervaring van NY geplaatst op 27 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anny
  Ervaring met waarzegger Anny
  Lieve Anny ik heb je net gesproken .wow je bent ongelofelijk goed in wat je doet .echt een aanrader .
Veel liefst D.




Ervaring van D met waarzegger Anny   Ervaring van D met waarzegger Anny   Ervaring van D geplaatst op 27 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Youss
  Ervaring met waarzegger Youss
  Zeer gericht en overtuigend advies alsof zij er zelf middenin betrokken is. Ze geeft aan wat belangrijk is maar blijft ook liefdevol de moeite die het geeft benoemen. Een echte professional. Wat een uitkomst was uw advies zo heel vroeg in de ochtend. Veel geluk en zegen voor u.




Ervaring van J. met waarzegger Youss   Ervaring van J. met waarzegger Youss   Ervaring van J. geplaatst op 27 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Youss  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Hij heeft een mail gestuurd met de boodschap dat het voor hem klaar is en geen contact meer wil. Ik sluit het af. Bedankt voor je hulp. Liefs x.




Ervaring van Jo met waarzegger Yuorah   Ervaring van Jo met waarzegger Yuorah   Ervaring van Jo geplaatst op 26 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Ik word ontzettend blij van Anouk, wat een krachtige vrouw. Zij kan situaties enorm goed aanvoelen en geeft je een positieve boost. Zwaar onder de indruk. Dankjewel Anouk, ik kan je beslist aanraden. Het was een fijn gesprek en je geeft me vertrouwen in mezelf.

A.




Ervaring van Alicia met waarzegger Anouk   Ervaring van Alicia met waarzegger Anouk   Ervaring van Alicia geplaatst op 26 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sophia
  Ervaring met waarzegger Sophia
  Hoi Sophia
Dankje wel jij bent beste en verbinding viel weg .
Ik spreek je gauw weer.
.




Ervaring van Patricia met waarzegger Sophia   Ervaring van Patricia met waarzegger Sophia   Ervaring van Patricia geplaatst op 26 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marja
  Ervaring met waarzegger Marja
  Tranen van verdriet
Geen mens die het ziet.

Tranen van pijn
Om ons samen zijn.

Tranen om jou
Omdat ik zoveel van je hou.

De bezieling van het leven
Kent geen grenzen.

Het vraagt enkel om toewijding
en commitment.

Marja Dankjewel .




Ervaring van Wilma met waarzegger Marja   Ervaring van Wilma met waarzegger Marja   Ervaring van Wilma geplaatst op 26 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Merel
  Ervaring met waarzegger Merel
  Een lieve vrouw. Super bedankt voor de bevestiging en rustig maken. Ik bel u zeker weer. Lfsx.




Ervaring van An met waarzegger Merel   Ervaring van An met waarzegger Merel   Ervaring van An geplaatst op 26 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merel  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Patries
  Ervaring met waarzegger Patries
  Patries . Dankjewel X.




Ervaring van Wilma met waarzegger Patries   Ervaring van Wilma met waarzegger Patries   Ervaring van Wilma geplaatst op 25 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Sarah
  Ervaring met waarzegger Sarah
  Jouw energie en de tijd die je neemt voor een mail consult zijn goud. Al eens eerder heb je het voorspeld hoe het zou gaan verlopen en nu sta ik vol vertrouwen in jouw warme woorden, duidelijke uitleg en inzichten.




Ervaring van Nathalie met waarzegger Sarah   Ervaring van Nathalie met waarzegger Sarah   Ervaring van Nathalie geplaatst op 25 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sarah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Gazali wist alle zaken goed te benoemen, echt een eye opener. Had nog uren met hem willen kletsen sorry belminuten waren op, maar bel hem zeker weer terug wat een aanwinst.




Ervaring van Miek met waarzegger Gazali   Ervaring van Miek met waarzegger Gazali   Ervaring van Miek geplaatst op 25 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Lieve Yuorah

dank je voor het gesprekje, ik ben heel blij met je adviezen .
Je geeft me zoveel vertrouwen dat het goed komt.

Liefs Tessa.




Ervaring van Tessa met waarzegger Yuorah   Ervaring van Tessa met waarzegger Yuorah   Ervaring van Tessa geplaatst op 25 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Patries
  Ervaring met waarzegger Patries
  Ik heb Patries onlangs gesproken, 1 ding is al uitgekomen. Alvast bedankt voor alles. Dankjewel.




Ervaring van Fran met waarzegger Patries   Ervaring van Fran met waarzegger Patries   Ervaring van Fran geplaatst op 25 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Patries  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Laila
  Ervaring met waarzegger Laila
  Dankjewel Laila alles wat je tot nu voorspeld heb is uit gekomen nu de rest nog.




Ervaring van L met waarzegger Laila   Ervaring van L met waarzegger Laila   Ervaring van L geplaatst op 25 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger SherlockOryn
  Ervaring met waarzegger SherlockOryn
  SherlockOryn, na ons lange gesprek gisterenavond vroeg je of ik een getuigenis wilde schrijven. Als je zoveel te horen hebt gekregen hetgeen ook nog klopt waar begin je dan.
De persoonsbeschrijving van mijn (letterlijk en figuurlijk) grote liefde en het innerlijke gevecht waar hij in zit klopt helemaal. Je vertelde dat er binnen 2 mnd een definitieve breuk komt met zijn ex en waarschijnlijk ook zijn dochter (beide narcisten). IK hoop dat de positieve voorspelling uitkomt. Je begon spontaan over mijn oudste kleindochter die al 16 jaar geen contact meer mag hebben met haar vader en vertelde dat ze binnen 4 weken bij haar vader voor de deur staat. Dan denk je,hoe is dit mogelijk, ik heb dit niet eens aangekaart. Spontaan kreeg je contact met mijn vader en je wist te vertellen dat hij een potlood achter zijn oor had. (was timmerman/scheepsbeschieter en meubelmaker) Ik ben na een nacht "slapen" nog steeds verbijsterd van alles wat ik gehoord heb van je. Ik laat nu alles bezinken en wacht op alles wat je mij hebt voorspeld. Met een gewoon dankjewel doe ik je te kort, heb hier geen woorden voor. Wij spreken elkaar zeker weer.




Ervaring van Ineke met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van Ineke met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van Ineke geplaatst op 25 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Laila
  Ervaring met waarzegger Laila
  Ik wil je heel erg bedanken voor je hulp. Je weet alles van het verleden, heden en toekomst. Daarnaast een coach en zet mij in mijn kracht terug. Dank je wel x R.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Laila   Ervaring van Anoniem met waarzegger Laila   Ervaring van Anoniem geplaatst op 25 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Lady-Ly
  Ervaring met waarzegger Lady-Ly
  Lieve Lady-Ly, wat een prachtige getuigenis heb jij mij gegeven.
Woorden schieten mij te kort.
Ben er nog stil van.
Hartelijk dank daarvoor.
Liefs, TT.




Ervaring van Trees met waarzegger Lady-Ly   Ervaring van Trees met waarzegger Lady-Ly   Ervaring van Trees geplaatst op 24 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Yuorah
  Ervaring met waarzegger Yuorah
  Dank je wel Yuorah. Je bent fijn om mee te praten. ik hoop dat je zoals de vorige keren, nu ook weer gelijk krijgt.
Omata.




Ervaring van Omata met waarzegger Yuorah   Ervaring van Omata met waarzegger Yuorah   Ervaring van Omata geplaatst op 24 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Chantal
  Ervaring met waarzegger Chantal
  Lieve Chantal. En weer zag je het goed, me belasting is gewoon uitbetaald en nu de rest. Ik heb veel vertrouwen in jou. Vele sterren voor jou.




Ervaring van Gooise meisje met waarzegger Chantal   Ervaring van Gooise meisje met waarzegger Chantal   Ervaring van Gooise meisje geplaatst op 24 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nona-Yo
  Ervaring met waarzegger Nona-Yo
  Wow, wat een superfijn gesprek heb ik met je gehad.
Een vlotte en ervaren dame met een ijzersterk intuitie.
Hele heldere en to the point advies en denkt zelfs met je mee. Nona-yo ook leg je uit wat je doet wanneer er stiltes vallen. Super bedankt voor je advies. En tot gauw.




Ervaring van Aminata met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van Aminata met waarzegger Nona-Yo   Ervaring van Aminata geplaatst op 24 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Rashieda
  Ervaring met waarzegger Rashieda
  toppertje. weet meteen de pijnpunten aan te geven en een eerlijk oplosssing aan te geven.




Ervaring van Mirella met waarzegger Rashieda   Ervaring van Mirella met waarzegger Rashieda   Ervaring van Mirella geplaatst op 24 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Rashieda  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Hey lieve Donna,
Je had gelijk hij heeft me gebeld en gezegd dat hij me mist en ook vroeg hij of ik een vriendje heb hahah. In de exacte woorden. Ik spreek je snel.
Liefs S.




Ervaring van Shilpa met waarzegger Donna   Ervaring van Shilpa met waarzegger Donna   Ervaring van Shilpa geplaatst op 23 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Sterren tekort voor jou. Je bent echt een engel Donna. Wat je zegt klopt gewoon en daarbij weet je me echt te corrigeren op een fijne manier. Ben zo blij met je. Dank je wel Ik hou je uiteraard op de hoogte. Veel liefs TK NYC.




Ervaring van TK NYC met waarzegger Donna   Ervaring van TK NYC met waarzegger Donna   Ervaring van TK NYC geplaatst op 23 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Sterren tekort voor jou. Je bent echt een engel Donna. Wat je zegt klopt gewoon en daarbij weet je me echt te corrigeren op een fijne manier. Ben zo blij met je. Dank je wel. Ik hou je uiteraard op de hoogte. Veel liefs, TK.




Ervaring van TK NYC met waarzegger Donna   Ervaring van TK NYC met waarzegger Donna   Ervaring van TK NYC geplaatst op 23 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Carola
  Ervaring met waarzegger Carola
  Beste Carola, alles wat je zei klopte of was een bevestiging. blij dat je er bent en hoop dat je er nog lang bent. tot binnenkort lieverd. Chantalle.




Ervaring van Chantalle met waarzegger Carola   Ervaring van Chantalle met waarzegger Carola   Ervaring van Chantalle geplaatst op 23 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marja
  Ervaring met waarzegger Marja
  Pure zuiverheid
Dankbaar
Liefs vanuit mijn hart naar jou.




Ervaring van Lucinda met waarzegger Marja   Ervaring van Lucinda met waarzegger Marja   Ervaring van Lucinda geplaatst op 23 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Marja  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Amera
  Ervaring met waarzegger Amera
  Bedankt Amera wat je zei klopte en ik en mijn allerliefste worden herenigd. Nogmaals dank.




Ervaring van Sinti met waarzegger Amera   Ervaring van Sinti met waarzegger Amera   Ervaring van Sinti geplaatst op 23 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Amera  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Odette
  Ervaring met waarzegger Odette
  Lieve Odette,
Graag wilde ik nog toevoegen dat je veel meer dan die 5 sterren waard bent. Ik ben je keer op keer erg dankbaar op zowel prive als zakelijk gebied. Heb de afgelopen jaar veel op persoonlijke vlak mogen ontwikkelen. Ik ben uitermate tevreden met de manier waarop je je readings houdt. Tot de volgende x en bedankt voor vandaag.
Liefs, FP.




Ervaring van FP met waarzegger Odette   Ervaring van FP met waarzegger Odette   Ervaring van FP geplaatst op 22 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Mierke
  Ervaring met waarzegger Mierke
  Beste Mierke,
Ik zal je goede raad opvolgen en ik ga dan daar vertrekken zoals je zei, je weet wat ik bedoel want je sprak ook van mijn vader, je zal wel weten wie ik ben. Ik bel je zeker nog terug hoor, het was een aangenaam gesprek, bedankt voor je steun, groetjes Inge.




Ervaring van Inge met waarzegger Mierke   Ervaring van Inge met waarzegger Mierke   Ervaring van Inge geplaatst op 22 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mierke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Esther
  Ervaring met waarzegger Esther
  Heel scherp en komt snel tot de kern. Begrijpt ook veel en zegt het zoals het is. Aanrader.




Ervaring van Olga met waarzegger Esther   Ervaring van Olga met waarzegger Esther   Ervaring van Olga geplaatst op 22 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Esther  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Terwijl we bellen komt alles al uit dit is de tweede keer.
Zo trots isha.




Ervaring van Joukje met waarzegger Isha   Ervaring van Joukje met waarzegger Isha   Ervaring van Joukje geplaatst op 21 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Laila
  Ervaring met waarzegger Laila
  Lieve Laila

Jeetje wat een mooie reading.
En zo kloppend.

Dankjewel en tot gauw XXX Liefs.




Ervaring van M met waarzegger Laila   Ervaring van M met waarzegger Laila   Ervaring van M geplaatst op 21 mei 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Laila  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggerlimburg.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggerlimburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggerlimburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggerlimburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden