Home Ervaringen Limburg Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggerlimburg.nl


  Live waarzeglijn met live waarzeggers uit Limburg
Paswoord vergeten?
     
  Live waarzeglijn met live waarzeggers uit Limburg  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Desteny
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Limburg?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Limburg van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Limburg.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggerlimburg.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Limburg had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Lieve Desteny,
Dank je wel voor alles. Je bent mijn engel. Desteny is een hele lieve vrouw en alles wat zij zegt komt ook uit en ze krijgt alles heel zuiver door. Een topper
Veel liefs A en R.




Ervaring van A met waarzegger Desteny   Ervaring van A met waarzegger Desteny   Ervaring van A geplaatst op 15 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Deze dame heeft me toch wel mijn mond een paar keer doen open vallen. Zo de nagel op de kop geslagen zoals wij zeggen in BelgiŽ.
Zonder veel uitleg, maar wel de juiste antwoorden.
Grt Rita.




Ervaring van Rita met waarzegger Desteny   Ervaring van Rita met waarzegger Desteny   Ervaring van Rita geplaatst op 12 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Lieve Desteny net jou gesproken, dank je wel voor jou steun en inzicht ga je snel weer terug bellen dikke knuffel.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Desteny   Ervaring van Anoniem met waarzegger Desteny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 11 februari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Alle vragen waren goed. Vanaf het begin tot het einde. Ik heb duidelijkheid en rust. Hele lieve mevrouw. Ik ga zeker vaker bellen echt ongelofelijk hoe goed ze alles had. Topper.




Ervaring van N met waarzegger Desteny   Ervaring van N met waarzegger Desteny   Ervaring van N geplaatst op 31 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Lieve Desteny, heb weer een mooie Reading ontvangen. Desteny is een hele lieve vrouw die alles heel zuiver ziet en alles komt ook uit. Lieve Desteny jij bent een engel. Heel veel liefs van A&R.




Ervaring van A&R met waarzegger Desteny   Ervaring van A&R met waarzegger Desteny   Ervaring van A&R geplaatst op 29 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Desteny u bent mijn engel. Dank u wel voor alles. U ziet alles gelijk en al uw voorspellingen komen uit.
Ik spreek u al jaren en u heeft altijd gelijk.
Dikke knuffel. A.




Ervaring van A.S met waarzegger Desteny   Ervaring van A.S met waarzegger Desteny   Ervaring van A.S geplaatst op 19 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Ongelofelijk hoe scherp en precies Desteny de dingen aanvoelt en ziet. De zachte, maar vastberaden stem zorgt voor betrouwbaarheid en rust wat voorkomt dat men ondoordachte beslissingen gaat nemen. Ik ben u en uw engelen heel erg dankbaar hiervoor.
God zij met U.




Ervaring van Grace met waarzegger Desteny   Ervaring van Grace met waarzegger Desteny   Ervaring van Grace geplaatst op 13 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Topmedium, zo recht door zee en eerlijk. Voelt de situatie zeer goed aan. Nu afwachten of het uitkomt en dan is ze helemaal de beste.




Ervaring van Nicole met waarzegger Desteny   Ervaring van Nicole met waarzegger Desteny   Ervaring van Nicole geplaatst op 10 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Na een tijdje terug gecontacteerd voor een update. Nog altijd even goed.
Thierry.




Ervaring van Thierry met waarzegger Desteny   Ervaring van Thierry met waarzegger Desteny   Ervaring van Thierry geplaatst op 8 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Klopte als een bus.
Helder en duidelijk.

Groetjes, AB.




Ervaring van AB met waarzegger Desteny   Ervaring van AB met waarzegger Desteny   Ervaring van AB geplaatst op 4 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Klopte als een bus.
Helder en duidelijk.

Groetjes, AB.




Ervaring van AB met waarzegger Desteny   Ervaring van AB met waarzegger Desteny   Ervaring van AB geplaatst op 4 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Heel goed geholpen. Zonder dat ik wat vertel kreeg ik al antwoord.




Ervaring van Jj met waarzegger Desteny   Ervaring van Jj met waarzegger Desteny   Ervaring van Jj geplaatst op 4 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Toppertje en rustgevend. Echt een aanrader.




Ervaring van sinti met waarzegger Desteny   Ervaring van sinti met waarzegger Desteny   Ervaring van sinti geplaatst op 3 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Topmedium. Voelt heel snel in en zit er bovenop. Specifiek, geen algemeenheden en geeft een reading zonder vraagstelling/info vooraf. Zo hoort het.




Ervaring van A. met waarzegger Desteny   Ervaring van A. met waarzegger Desteny   Ervaring van A. geplaatst op 2 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Zeer goed medium. To the point, snel en heeft het nog altijd bij het rechte eind gehad. Soms kon ik het niet geloven wat ze zei, later bleek dat ze toch weer gelijk had. Wil je zuiver, snel, bondig antwoord op je vragen, bel Desteny.




Ervaring van Emily met waarzegger Desteny   Ervaring van Emily met waarzegger Desteny   Ervaring van Emily geplaatst op 29 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Ken Desteny al vele jaren en altijd heeft ze gelijk gehad op welk vlak dan ook; Relaties, werk, huis. Ze is direct, snel, eerlijk en met het hart op de juiste plek. Vroeger meerdere mediums gesproken, maar Desteny heeft er nooit naast gezeten. Topmedium en grote aanrader. X.




Ervaring van B met waarzegger Desteny   Ervaring van B met waarzegger Desteny   Ervaring van B geplaatst op 29 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Desteny, ik heb je in het begin van de nacht gebeld. Op mijn vraag kreeg ik meteen een krachtig en duidelijk antwoord. Dat stelde mij gerust. Geen onnodig lang gesprek. Ik heb vertrouwen in u. Als het weer nodig is zal ik u zeker bellen. Dank hiervoor. Lieve groet, een onzekere dame.




Ervaring van Maria met waarzegger Desteny   Ervaring van Maria met waarzegger Desteny   Ervaring van Maria geplaatst op 28 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Top medium en ontzettend lieve en zorgzame vrouw. Bedankt voor het fijne gesprek, steun en duidelijkheid in beide gesprekken. Stelt me echt zo enorm gerust. Bedankt.




Ervaring van Sharon met waarzegger Desteny   Ervaring van Sharon met waarzegger Desteny   Ervaring van Sharon geplaatst op 27 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Wooww vorige week heb ik u gesproken ben in shokkk heel veel dingen zijn uitgekomen zal zeker weer contact opnemen.




Ervaring van B. met waarzegger Desteny   Ervaring van B. met waarzegger Desteny   Ervaring van B. geplaatst op 27 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Hoi lieve Desteny, wat ben ik blij dat je terug bent. Vijf jaar geleden vertelde je dat mijn man terug zou komen en dat gebeurde, later belde ik je dat we veel ruzie hadden en je zei dat hij weg zou gaan en zo geschiedde. waar iedereen zei hij gaat niet weg had jij weer gelijk. Nu hoop ik dat je mooie voorspelling weer uitkomt waarop ik vertrouw overigens. Je houd ook niemand lang aan de lijn korte maar krachtige antwoorden.. Altijd raak geweest, dank je wel lieverd x.




Ervaring van a met waarzegger Desteny   Ervaring van a met waarzegger Desteny   Ervaring van a geplaatst op 16 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Beste Desteny.

Bij deze voor de derde keer. Hoop dat het nu wel goed gaat. Beloofd is beloofd. Aantal weken geleden jou gebeld en daarna nog een keer. Beide keren beloofde ik te schrijven en beide keren vond ik niets terug. Jij bent het zeer goed waard te bellen. Ik hoefde je amper iets te zeggen en liet jou het woord doen. Hopen dat het snel uitkomt. Jammer dat boven geen tijd kent. Heel erg bedankt. Mvg. je weet nu denk ik wel wie.




Ervaring van anoniem met waarzegger Desteny   Ervaring van anoniem met waarzegger Desteny   Ervaring van anoniem geplaatst op 3 december 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Desteny ik had jou paar weken geleden gebeld om te vragen of mijn dochter een vast contract zou krijgen of eruit moest. Ik was nog niet uitgepraat toen zei jij al "ja ze blijft daar werken krijgt n vast contract". Nou dus zojuist was mijn dochter hier om mij te vertellen.dat ze een vast contract heeft gekregen. Ik had ook nog een andere vraag over mij zelf, jou antwoord was positief en ook dat is uitgekomen. Ik dacht jaja zal wel, eerst zien dan geloven, maar zoals zo vaak had je het alweer helemaal goed. Ben zoo blij met jou. xxx grt Jolanda.




Ervaring van Jolanda met waarzegger Desteny   Ervaring van Jolanda met waarzegger Desteny   Ervaring van Jolanda geplaatst op 27 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Mevrouw Desteny, hartelijk dank voor uw wijze woorden. Geruststellend en duidelijk. De lange stilte en de komende verjaardag. ik laat u weten hoe het gegaan is.




Ervaring van M E met waarzegger Desteny   Ervaring van M E met waarzegger Desteny   Ervaring van M E geplaatst op 18 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Beste Desteny, ik ben blij je weer gesproken te hebben. Je voorspellingen komen altijd uit. In het verleden heb ik je vaker gesproken en je had altijd gelijk.
Je bent een topper. Bedankt en tot de volgende keer.




Ervaring van Len met waarzegger Desteny   Ervaring van Len met waarzegger Desteny   Ervaring van Len geplaatst op 13 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Beste Desteny, Fijn dat je terug bent. Mooie reading gehad . Indrukwekkend dat je direct doorkreeg wat die slechte persoon rondom mij allemaal veroorzaakt had. Ben heel blij te horen dat er nu een oplossing komt desondanks het allemaal nu nog wat onduidelijk is. Groeten, T.




Ervaring van Thierry met waarzegger Desteny   Ervaring van Thierry met waarzegger Desteny   Ervaring van Thierry geplaatst op 12 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Super lieve dame , ze voelde de dingen meteen aan zoals ze waren , toppie , dank je wel Desteny.




Ervaring van An met waarzegger Desteny   Ervaring van An met waarzegger Desteny   Ervaring van An geplaatst op 11 november 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Lieve desteny, creddits waren op, maar tis ook altijd weer een feestje om even met jou te kletsen. En je geeft me altijd weer dat positieve gevoel, dat het allemaal goed komt. Heel veel liefs x Lisa.




Ervaring van Lisa met waarzegger Desteny   Ervaring van Lisa met waarzegger Desteny   Ervaring van Lisa geplaatst op 25 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Heb desteny gesproken had haar iets gevraagd ze wist precies te vertellen over een tourist bij mij thuis dat het 2 vrouwen betrof en in de naam was de letter a. idd ik wist wat ze bedoelde tot nu toe klopt alles wat ze gezegd heeft .ben je zo dankbaar. je bent een topper tot snel xx.




Ervaring van Wendie met waarzegger Desteny   Ervaring van Wendie met waarzegger Desteny   Ervaring van Wendie geplaatst op 18 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Helemaal raak. Klopt, elke keer. Direct en eerlijk, ben echt goed geholpen. Tips krijg ik mee. Heel fijn.




Ervaring van Rode Roos met waarzegger Desteny   Ervaring van Rode Roos met waarzegger Desteny   Ervaring van Rode Roos geplaatst op 13 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Lieve Desteny, ik heb je vannacht weer gesproken. Jij bent en blijft voor mij DE TOPPER op deze lijn. En je hebt ook nog gevoel voor humor (het verhaal van de aap, je weet wel wat ik bedoel.). Dank je nogmaals voor je eerlijke antwoorden en je steun. Liefs, F.




Ervaring van F. met waarzegger Desteny   Ervaring van F. met waarzegger Desteny   Ervaring van F. geplaatst op 7 februari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Jij gaf me aan dat ik kon doen wat ik al zolang wilde doen,eindelijk zei je dat het goed was en dat het het goed zou verlopen. Ik hoopte het zo erg maar geloven deed ik het niet meer. Ik heb jou advies opgevolgt en ik ben nog steeds in de "hoe kan ze dit toch weten modus"want het is precies zo gegaan zoals jij voorspelde. Dit is voor mij een geweldig "cadeau" geweest sinds lange tijd .mede dankzij jou lieve Desteny. Grt. En tot hoors.




Ervaring van Moeitje met geloven met waarzegger Desteny   Ervaring van Moeitje met geloven met waarzegger Desteny   Ervaring van Moeitje met geloven geplaatst op 20 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Lieve desteny. Wat is het toch altijd heerlijk om even met je te kletsen. Jij bent goed in dat wat je doet, je bent eerlijk en kort maar krachtig. En weet me altijd weer dat positieve gevoel te geven. Je bent werkelijk een schat. Liefs Lisa xx.




Ervaring van Lisa met waarzegger Desteny   Ervaring van Lisa met waarzegger Desteny   Ervaring van Lisa geplaatst op 19 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Als ik met een vraag zit krijg ik altijd een duidelijk antwoord van jou. Je draait er niet omheen.
Het komt ook altijd uit wat je zegt.
Veel liefs.




Ervaring van Nicole met waarzegger Desteny   Ervaring van Nicole met waarzegger Desteny   Ervaring van Nicole geplaatst op 16 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  Als ik met een vraag zit krijg ik bij jou een duidelijk antwoord. Je draait er niet omheen.




Ervaring van Nicole met waarzegger Desteny   Ervaring van Nicole met waarzegger Desteny   Ervaring van Nicole geplaatst op 16 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Desteny
  Ervaring met waarzegger Desteny
  En alweer had je gelijk over een bepaalde situatie waar ik mij zorgen over maakte. Allemaal gegaan zoals je vertelde. Ken je al heel lang en altijd heb je het goed. Veel mediums gesproken, jij staat bovenaan en met het hart op de juiste plaats. Grote aanrader. liefs.




Ervaring van B met waarzegger Desteny   Ervaring van B met waarzegger Desteny   Ervaring van B geplaatst op 9 januari 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggerlimburg.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggerlimburg.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggerlimburg.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggerlimburg.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden